راهکارهای مقابله با خرابی لوازم الکتریکی بوسیله نوسان برق

مشخصات مقاله

این مقاله را در فضای مجازی برای دوستان خود ارسال کنید

پیشنهاد میکنیم این مقاله را با موزیک ملایم زیر مطالعه کنید.

راهکارهای مقابله با خرابی لوازم الکتریکی بوسیله نوسان برق

راهکارهای مقابله با خرابی لوازم الکتریکی بوسیله نوسان برق

 

نوسان برق

 

امروزه یکی از دغدغه بسیاری از افراد خسارت وارد به لوازم الکتریکی خود و نوسانات برقی است که دنبال راهکارهایی برای جلوگیری از آن می باشند. که سوالات زیادی در این حیطه ذهنشان را درگیر میکند، سوالاتی از قبیل:

خسارت ناشی از نوسانات برق چیست؟ مطالبه خسارت از اداره برق چگونه است؟ نوسان برق در تلویزیون چگونه است؟ پرداخت خسارت سوختن وسایل برقی چگونه است؟ علت نوسان برق منزل چیست؟ پوشش نوسانات برق چیست؟ علت بالا رفتن ولتاژ برق چیست؟ راه های جلوگیری از خسارت ناشی از نوسان برق چیست؟ سوختن وسایل برقی با رعد و برق چگونه می باشد؟

مجموعه فراشبکه نوین با تجربه ای 15 ساله در زمینه خدمات شبکه و دوربین های مداربسته و انتقال تصویر و راه اندازی مودم اینترنتی شبکه ای و راه اندازی صفر تا صد ویپ طراحی سایت و برگزاری کلاس های آنلاین با بهره مندی از متخصصین باتجربه آماده خدمت رسانی به سازمان ها و شرکت ها و مدارس در تمامی مراحل نصب و راه اندازی و پشتیبانی می با‌شد.

راهکارهای مقابله با خرابی لوازم الکتریکی بوسیله نوسان برق

هرساله با افزایش دمای هوا در تابستان و استفاده مکرر مردم از کولر برای خنک کردن منازل و محل کار خود مصرف برق به اوج خود می رسد. و شاهد قطعی برق مکرر روزانه می شویم که در بسیاری موارد نوسان برق باعث سوختن موتور لوازم برقی می شود.

ما در این مقاله راهکارهایی برای جلوگیری از خرابیه لوازم الکتریکی بوسیله نوسانات برق را برای شما کاربران عزیز ارائه دهیم.

راهکارهای مقابله با خرابی لوازم الکتریکی بوسیله نوسانات برق

  • مطمئن بودن از سالم بودن سیم کشی ساختمان

در بسیاری از موارد به علت قدیمی بودن ساختمان سیم های ساختمان فرسوده شده و قدرت انتقال جریان برق ضعیف شده و باعث بیشتر شدن نوسانات برقی می شود.

یا در موارد دیگر ممکن است یه قسمت از سیم کشی ساختمان دچار اختلال شده و سیم ها نیم سوز شده و قدرت انتقال جریان برق را نداشته و باعث نوسان برق میشود.

  • استفاده از محافظ برق

اولین و ساده ترین روش برای مقابله با نوسان برق استفاده از محافظ برق می باشد. محافظ برق در صورت قطعی برق و یا ولتاژ زیاد برای مقابله از نوسانات برق مورد استفاده قرار میگیرد. بهتر است برای استفاده از لوازم برقی که روزانه از آن استفاده می کنیم. مانند ( یخچال، تلویزیون، ظرفشویی، لباسشویی) از محافظ برق استفاده کنیم تا خسارات ناشی از نوسان برق را به حداقل برسانیم.

  • استفاده از جعبه فیوز

یکی از محافظ های عمومی که در بیشتر ساختمان ها استفاده می شود جعبه فیوز می باشد. جعبه فیوز باعث جلوگیری از نوسانات ولتاژی که به لوازم برقی می رسد را به حداقل می رساند. و بستگی به جریان ولتاژ منطقه  دارد و بهترین راهکار مشاوره با یک متخصص برق برای تهیه فیوز مناسب برای جعبه فیوز می باشد.

  • استفاده از GFCI ( ترانس)

این دستگاه دارای دکمه های Test و Reset می باشد. که ولتاژ برق خارجی و داخلی را برای هر سوکت تنظیم می کند. اگر در مواردی ولتاژ برق خیلی زیادتر از حد مجاز باشد. بصورت خودکار برق را قطع کرده تا صدمه  ای به لوازم برقی که به برق وصل هستند نرساند.

  • استفاده از UPS

دستگاه UPS که دارای یک باتری یدکی می باشد بیشتر به عنوان برق اضطراری شناخته شده است. این دستگاه در صورت قطع برق خروجی برق ثابت را به ما می دهد. و ما میتوانیم لوازم برقی خود را از پریز کشیده و یا خاموش کنیم که باعث میشود خسارتی به لوازم برقی ما وارد نشود.

  • استفاده از دستگاه استابلایز

دستگاه استابلایزر که به معنای تثبیت کننده است ولتاژ برق در سیم را در هر لحظه می سنجد. و ولتاژ برق را هنگام افزایش یا افت جریان، ولتاژ ثابت و مجازی را به وسیله الکتریکی ما می دهد. تا باعث خسارت به لوازم برقی ما به حداقل برسد.

  • کشیدن دوشاخه وسیله برقی از پریز

یکی از راهکارهای ساده و بدون هزینه به هنگام قطعی برق کشیدن از دوشاخه یا خاموش کردن لوازم برقی می باشد. و به هنگام وصل برق 10 الی 15 دقیقه صبر کنید. و بعد وسیله الکتریکی را دو شاخه وصل کنید تا نوسان برق نباشد.

شما کاربران و مشتریان گرامی می توانید از شماره های تماس زیر برای بازدید و امکان سنجی از محل با مشاوران ما در ارتباط باشید.

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.